Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

 

Voimassa 01.01.2020 alkaen. Kätkö Vintage Oy pidättää oikeuden hintojen, toimitusehtojen ja postikulujen muutoksiin eikä vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä varastotiedoista tai ilmeisistä hinnoitteluvirheistä. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kätkö Vintage Oy, y-tunnus 3427799-9. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (joko 24 % tai 10 %), mutta ne eivät sisällä toimituskuluja. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille tai yrityksille Suomeen. Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii samalla myös kuittina ostoksestasi.

 

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä. Tilauksesi vastaanotettuamme vahvistamme sen vielä sähköpostilla, josta selviää tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Voit myös rekisteröityä ja luoda itsellesi käyttäjätilin, jolloin voit tarkistaa tilauksesi sisällön myös käyttäjätilisi sivujen kautta. Jos olet ostanut meiltä huonekaluja ja täten valinnut toimitustavaksi "huonekalut", otamme Sinuun yhteyttä tilauksesi vastaanotettuamme kuljetustavasta ja -maksuista sopiaksemme.

 

Tarkista tilausvahvistuksesi aina, sillä annettujen tietojen tulee olla oikein ja vastuu näiden tietojen oikeellisuudesta on asiakkaalla. Jos olet epävarma jostakin, ota yhteyttä liikkeeseemme välittömästi. Jos haluat muuttaa tilaustasi tai perua sen ennen kuin lähetämme sen sinulle, täytyy asiakkaan tehdä se vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä. Asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Koska myymämme tuotteet ovat pääosin yksittäiskappaleita ja verkkokaupan tuotteet ovat samaan aikaan myynnissä myös kivijalkaliikkeessämme Aaltosenkatu 31–33 on teoriassa mahdollista, että joku ostaa kaupasta juuri saman tuotteen samaan aikaan kun olet tekemässä tilaustasi verkkokaupan puolella. Tässä tapauksessa verkkokaupan tilauksesi valitettavasti peruuntuu ja me olemme syvästi pahoillamme tapahtuneesta tuplaostosta ja siitä aiheutuneesta mielipahasta. Hyvitämme tällöin sinulle välittömästi ostetun tuotteen hinnan.

 

Maksutavat

Tilauksen tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä, ainoastaan huonekalujen toimitusmaksut voidaan maksaa myös mahdollisen toimituksen tai kotiinkuljetuksen yhteydessä.

Verkkokaupassa käytössä ovat seuraavat maksutavat: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit ja 2020 alkaen myös Klarna. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

 Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla, Kätkö Vintage toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

 

Verkkopankit

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Maksutavasta ja pankkiyhteyksistä riippuen postitukseen kuluu 1–5 arkipäivää laskun maksamisesta. Mikäli varastosaldoissamme on tapahtunut sekaannus tai tuote myydään tilauksesi kanssa samaan aikaan kivijalkakaupassa, ilmoitamme siitä Sinulle välittömästi.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilauksen mahdolliset toimituskulut sisältävät kaikki posti- pakkaus- sekä tarvittavat särkyvä-lisäpalvelumaksut. Verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnoissa ei ole huomioitu mahdollisia toimituskustannuksia. Nouto myymälästä on luonnollisesti maksutonta.

Tarjoamme asiakkaille myös ennen tuotteen tilaamista toimituskuluarvion. Toimituskuluarviota voi tiedustella sähköpostilla. Toimituskulujen hintaan vaikuttaa tilatun tuotteen koko, paino, mahdollinen särkyvä-lisäpalvelu (jos tilattu tuote sisältää esim. lasia), minne päin tuote toimitetaan ja toimitetaanko tuote suoraan kotiovelle tai lähimpään noutopisteeseen. 

Huonekalutilauksen saatuamme lähetämme asiakkaalle tilausvahvistusviestin sähköpostilla jossa tiedustelemme mieleistä toimitustapaa ottaen huomioon sen jos toimitustavasta ei ole jo ennen tilauksen tekemistä sovittu. Palvelemme asiakasta siten, että etsimme aina mahdollisimman edullisen toimitustavan tuotteelle/tuotteille. Toimitustavasta sovittuamme asiakas maksaa toimitusmaksun Kätkö Vintagen tilille ja Kätkö Vintage maksaa toimitusmaksun asiakkaan puolesta valitulle logistiikkayritykselle. Emme toimita tuotteita postiennakolla. 

Toimitamme tilaukset kirjeinä, maksikirjeinä sekä postipaketteina. Olemme lähettäneet tuotteita Postin, Matkahuollon, Netluxparcelin sekä DB Schenkerin välityksellä suoraan kotiovelle tai vaihtoehtoisesti lähimpään noutopisteeseen sekä tilauksen koon niin salliessa myös Postin pakettiautomaattiin.

 

Huomaathan, että yli 99,00 euron vaate,- kenkä- ja asustetilaukset (paitsi huonekalut ja sisustusesineet) toimitetaan ilman toimituskuluja!

 

Liikkeemme tarjoaa myös kuljetusapua suurten ostosten toimittamiseen erikseen sovittavaa korvausta vastaan. Voit tiedustella tätä kuljetuspalveluamme tuotteesi kuljetukseen, erityisesti ostaessasi verkkokauppamme huonekaluja. Kuljetusapua voi kysyä osoitteesta henkka@katkovintage.fi tai puhelimitse liikeen aukioloaikoina numerosta 050-5650 655.

Voit toki myös noutaa tilauksesi kivijalkamyymälästämme osoitteesta Aaltosenkatu 31–33, 33500 Tampere, jolloin emme luonnollisestikaan peri posti- ja pakkauskuluja. Valitse tällöin toimitustavaksi ”Nouto liikkeestä”.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakas vastaa palautuskustannuksista

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus verkkokauppaostoksilleen (eli verkkokauppamme kautta tehdyille ostoksille) siitä hetkestä kun he ovat vastaanottaneet tilauksensa sillä ehdolla, että tuotteet ovat samassa kunnossa kuin mitä ne olivat varastostamme lähtiessään.

Tämä tarkoittaa sitä että tuotteita ei ole käytetty enempää kuin normaali sovittaminen ja tuotteeseen tutustuminen edellyttää, hintalaput ovat paikallaan ja tuotteet ovat myyntikunnossa.(Kuluttajansuojalaki 6:17§)

Emme myöskään vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta.

 

Hyvitämme palauttamasi tuotteet 7 vrk:n sisällä sen jälkeen kun olemme tarkistaneet palauttamiesi tuotteiden kunnon. Epäselvissä tapauksissa otamme yhteyttä sinuun. Voit myös aina palauttaa tuotteet liikkeeseemme.

 

Palauttaessasi tuotteita liitä mukaan seuraavat tiedot:

 • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • kopio Kätkö Vintagen tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta
 • pankkitilinumerosi

Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaspalveluamme ja tuotevalikoimaamme. Tämän vuoksi kuulisimme  mielellämme myös palautuksesi syyn ja arvostaisimme kovasti, jos voisit sen palautuksesi mukaan liittää. Kiitos!

  Palautusosoite:

  Kätkö Vintage

  Aaltosenkatu 31-33

  33500 Tampere

   

  Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

  Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen katkovintage@gmail.com tai puhelimitse liikkeen aukioloaikoina, p. 050 5650 655. Postikuljetuksen aikana viottuneista lähetyksistä tulee myös reklamoida postiin välittömästi.