Vaihto- ja palautusehdot

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus verkkokauppaostoksilleen (eli verkkokauppamme kautta tehdyille ostoksille) siitä hetkestä kun he ovat vastaanottaneet tilauksensa sillä ehdolla, että tuotteet ovat samassa kunnossa kuin mitä ne olivat varastostamme lähtiessään. Tämä tarkoittaa sitä että tuotteita ei ole käytetty enempää kuin normaali sovittaminen ja tuotteeseen tutustuminen edellyttää, hintalaput ovat paikallaan ja tuotteet ovat myyntikunnossa. " (Kuluttajansuojalaki 6:17§) Emme myöskään vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta.

 

Hyvitämme palauttamasi tuotteet tilillesi 14 vrk:n sisällä sen jälkeen kun olemme tarkistaneet palauttamiesi tuotteiden kunnon. Epäselvissä tapauksissa otamme yhteyttä sinuun. 

Emme vastaa palautuksen postimaksuista.

ÄLÄ LÄHETÄ PAKETTIA POSTIN ASIAKASPALAUTUKSENA! 

Jos olet lähettänyt asiakaspalautuksena, vähennämme palautettavasta summasta 20€, koska emme käytä Postin sopimuksia. Voit myös aina palauttaa verkkokaupasta ostetut tuotteet liikkeeseemme.

 

Palauttaessasi tuotteita liitä mukaan seuraavat tiedot:

 • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • kopio Kätkö Vintagen tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta
 • pankkitilinumerosi

Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaspalveluamme ja tuotevalikoimaamme. Tämän vuoksi kuulisimme  mielellämme myös palautuksesi syyn ja arvostaisimme kovasti, jos voisit sen palautuksesi mukaan liittää. Kiitos!

  Palautusosoite:

  Kätkö Vintage

  Aaltosenkatu 31-33

  33500 Tampere

   

  Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

  Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen katkovintage@gmail.com tai puhelimitse liikkeen aukioloaikoina, p. 050 5650 655. Postikuljetuksen aikana viottuneista lähetyksistä tulee myös reklamoida postiin välittömästi.